Rust en overzicht in uw onderneming met een parttime Financieel Manager | Directeur | CFO. Zonder hoge kosten!

/ / Column & Nieuws

In een tijd waarin de onzekerheden niet te overzien zijn, denkt u net als veel collega-ondernemers wellicht vaker dan anders: ‘wat komt er allemaal op mij af, hoe gaat het verder, hoe lang gaat het duren, wat betekent dit financieel, kan ik al mijn rekeningen blijven betalen, wat kan ik doen en wat kan ik maar beter niet doen?’

Oplossing
Wellicht is een tijdelijke, deeltijd Financieel Manager | -Directeur | CFO een goede oplossing om u en uw onderneming te ondersteunen in een periode dat u daar de meeste behoefte aan heeft. Zonder grote investeringen te hoeven doen!

Ervaring
Conatum heeft meer dan 20 jaar ervaring met financieel management. Onze partners zijn deskundig en zeer ervaren op financieel en op bestuurlijk gebied. Wij zijn goed in staat om snel en adequaat de actuele bedrijfssituatie in beeld te brengen. Op basis van die analyse reiken wij niet alleen oplossingen aan, maar steken wij samen met u de handen uit de mouwen om op de juiste en meest passende wijze de continuïteit van uw onderneming te versterken. Wij kijken daarbij altijd naar de korte termijn én naar de lange termijn.

Onafhankelijke externe
Onze samenwerking betekent onder meer dat wij u voorzien van een daadkrachtige specialist, die voor u werkt op de momenten en voor de tijd die u nodig acht. Tegen een fractie van de investering in een medewerker in vaste dienst. Een collega die als onafhankelijke externe, objectief met u meedenkt en reflecteert. U kunt daardoor profiteren van gecombineerde vaardigheden, contacten en ervaring. Bovendien bieden wij u een unieke toegang tot onze klanten en ons brede netwerk.

Persoonlijk en professioneel
Doel is om op persoonlijke en professionele wijze (mede) waarde toe te voegen aan uw onderneming.

Wij zijn in staat een dienstverlening van een hoge kwaliteit en hoge waarde aan te bieden vanwege onze unieke, systematische en bewezen aanpak, die gericht is op het ondersteunen van uw financiële medewerkers/afdeling. Daarbij werken wij nauw samen met uw accountant, die vaak reeds jaren op zorgvuldige wijze zorgdraagt voor de financiële (jaar)verslaglegging.

Verbinden
Wij onderscheiden ons door onze kracht om expertise te verbinden.

Bedrijfskundig- en financieel specialist, meer dan de som der delen
Door Conatum in te schakelen krijgt u veel meer dan een medewerker. U krijgt namelijk:

 Een zeer deskundig en ervaren bedrijfskundig- en financieel specialist, die op parttime basis voor u werkt. Op de momenten en voor de tijd die u nodig acht;
 Lokale ondersteuning van een team van de meest daadkrachtige specialisten;
 Toegang tot het delen van ‘best practices’;
 Toegang tot ons netwerk zodat wij u optimaal kunnen helpen met de ontwikkeling van uw bedrijf.

Kennismaking
In een persoonlijk gesprek maken wij graag nader kennis en vertellen wij u alles over de waarde die wij kunnen toevoegen.
Bel ons voor een afspraak: 046 – 439 80 38. Of stuur een email: info@conatum.nl