Maurice Wijts

Beschrijving

Een groot deel van mijn loopbaan werkte ik bij een buitenlandse bank, bij een beursgenoteerde onderneming en bij Industriebank LIOF. Bij LIOF heb ik als hoofd van het Participatiebedrijf veel kennis en ervaring opgedaan in vele uiteenlopende participaties.

Binnen Conatum houd ik mij primair bezig met het realiseren van (her)financiering voor bedrijven en met meer specifieke Bedrijfsoverdrachten. Naast de reguliere financieringsvormen hebben alternatieve financieringsvormen, zoals risicodragend kapitaal en Crowd Finance, mijn aandacht. Ik ben actief als Connected Crowdfund Coach voor Collin Crowdfund in Zuid- en Midden-Limburg. Deze activiteiten zijn ingebracht bij Conatum.

De rol van parttime CFO is mij ook op het lijf geschreven.

BIO / C.V.

Na een studie rechten, een MBA en de opleiding tot Register Valuator aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam, ben ik gestart in de internationale bancaire sector. In de jaren daarna heb ik gewerkt bij een gerenommeerde franchiseorganisatie. Het werkterrein was de begeleiding van bedrijfsovernames.

Vanuit die basis ben ik als investment manager bij de venture capital afdeling van Industriebank LIOF gaan werken. Eerst als investment manager en daarna als Portfoliomanager/CFO. De laatste 5 jaren was ik hoofd van het VC bedrijf. Sinds 2016 ben ik verbonden aan Conatum.

Mr. Maurice Wijts MBA, partner

Telefoon: 046 - 439 80 38
Mobiel: 06 - 54 640 641
Email: m.wijts@conatum.nl

TOP