Een overname van een universeel Autobedrijf (aandelentransactie).

De ondernemer heeft er, gezien zijn leeftijd, voor gekozen zijn leven een andere invulling te geven. Opvolging wordt gezocht in de vorm van een strategische- dan wel een MBI-kandidaat met voldoende kennis en affiniteit met de branche en de markt.

De onderneming is sinds 1991 actief en is een begrip in de regio. Sinds de start van de onderneming is zij aangesloten bij Bosch Car Service, waardoor het kwaliteitsniveau gewaarborgd is. Bij dit universeel autobedrijf kunnen zowel bezitters van privé auto’s als ook de (zakelijke) leaserijders terecht voor reparatie, onderhoud en apk-keuringen. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektronica.

Naast het onderhoud van auto’s houdt de onderneming zich bezig met de verkoop van kwalitatief goede kleinere auto’s. Schadereparaties worden ondergebracht bij een met de onderneming samenwerkend schadeherstelbedrijf.

Het autobedrijf kent een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en is voorts premium partner van de grootste leasemaatschappij van Nederland. Uiteraard is de onderneming lid van de BOVAG.

De onderneming wordt gevoerd in de vorm van B.V. Het compact en goed op elkaar ingespeelde personeelsteam bestaat uit de eigenaar en zijn echtgenote alsmede 3 monteurs. Het personeel is reeds een groot aantal jaren in dienst van de onderneming.

De onderneming is gevestigd in een representatief en gunstig gesitueerd bedrijfspand, bestaande uit een showroom en werkplaats in de regio Amsterdam-Utrecht. Pand is eigendom van de holding. Het pand kan gekocht dan wel gehuurd worden.

Groothandel in Pizzaovens

Bedrijf/activiteiten
Ter overname bieden wij aan een goedlopende groothandel in professionele en
particuliere pizzaovens. De onderneming voert een assortiment dat bestaat uit
de meest hoogwaardige en toonaangevende Italiaanse pizzaovens, aanverwante
artikelen en accessoires. Men heeft vele verschillende gerenommeerde merken
in huis en importeert rechtstreeks uit Italië. Naast het leveren van pizzaovens en
accessoires verzorgt de onderneming ook de installatie en biedt men langjarige
service.
De onderneming is reeds enkele jaren actief in binnen en buitenland, en groeit
sterk. Men heeft geïnvesteerd in een uitgebreid, betrouwbaar netwerk van
leveranciers en kent vele vaste afnemers.
De activiteiten vinden plaats vanuit een uiterst representatief pand. Het pand is
goed bereikbaar en voorzien van goede voorzieningen. Het pand wordt
gehuurd.
De onderneming is gevestigd nabij een grotere plaats.

Soort Transactie
Activa – Passiva transactie

Locatie
Zuid-Nederland

Omzetindicatie
Er is sprake van een groeiend jaarlijks omzetniveau van thans ca. € 320.000,-. De
EBITDA bedraagt in de afgelopen jaren gemiddeld ca. 27%.

Klanten
De onderneming levert haar assortiment voor ruim 70% aan de zakelijke markt
en het overige aan particulieren.

Personeel
De onderneming heeft geen medewerkers in dienst.

Opmerkingen
Goed geoutilleerd en financieel zeer gezond bedrijf.
De ondernemer is, indien gewenst, bereid om de koper voor een nog nader te
bepalen periode te blijven begeleiden.
De onderneming is geschikt voor zowel strategische kopers als voor MBI-kandidaten.
Ervaring in de sector is een pré, evenals eigen middelen.

Wij zoeken Franchisenemers voor nieuw te vestigen chocoladewinkels in Noord-Brabant.

Gaat uw hart sneller slaan bij het werken met mensen en bij het werken met ambachtelijke producten? Bent u creatief, positief, flexibel en oplossingsgericht ingesteld? U droomt van een eigen onderneming of u bent reeds ondernemer. U bent communicatief sterk en een enthousiasmerende verkoper. Aan het werken met klanten stelt u de hoogste prioriteit. U beschikt over enige financiële middelen.

De franchisegever is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw ambachtelijke chocolade artikelen maakt. Het bedrijf voert een zeer breed assortiment in chocolade artikelen. De producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in eigen productie en staan bekend als topproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verkoop vindt plaats vanuit eigen winkels en vanuit franchisewinkels.

De omzet van vergelijkbare winkels ligt tussen € 250.000 en € 350.000,-. De brutomarge bedraagt ca. 35%.

Investering in winkel, voorraad, werkkapitaal en éénmalige entree-fee. Aanschaf voorraad is afhankelijk van het seizoen.

De Franchisegever biedt een bewezen en succesvol concept, een prima opleiding en persoonlijke begeleiding, gebaseerd op veel ervaring bij de franchisegever en de collega franchisenemers. Het marktpotentieel is groot en is er sprake van een goede ondernemersbeloning, vooropgesteld dat u bereid bent zelf actief en enthousiast mee te werken in de winkel.

Bent u enthousiast geworden? Deel dan mee in ons succes!

Ter overname bieden wij aan een goedlopende, trendy winkel met een groot en verrassend assortiment in dameskleding, sieraden, horloges en lifestyle artikelen. Men heeft vele verschillende gerenommeerde merken in huis. Naast tijdloze lifestyle producten worden er ook producten behorend bij het seizoen aangeboden.

De winkel is gevestigd op een A1 locatie in het winkelgebied van de oude binnenstad, hartje Maastricht.

De onderneming en haar rechtsvoorganger is reeds decennia lang actief en heeft geïnvesteerd in een uitgebreid, betrouwbaar netwerk van leveranciers en kent vele vaste cliënten.

De activiteiten vinden plaats vanuit een uiterst representatief en ruim winkelpand. Het pand is goed bereikbaar en voorzien van goede voorzieningen. Het pand wordt gehuurd, het huurcontract kan worden voortgezet.

Er is sprake van een jaarlijks omzetniveau van ca. € 350.000,- – € 500.000,-. De EBITDA bedraagt in de afgelopen jaren gemiddeld 6 – 11%.

De onderneming heeft geen vaste medewerkers in dienst. Men maakt gebruik van oproepkrachten.

Goed geoutilleerd en financieel zeer gezond bedrijf.

De ondernemer is, indien gewenst, bereid om de koper voor een nog nader te bepalen periode te blijven begeleiden.

Ervaring in de sector is een pré, evenals eigen middelen.

TOP