Franchisenemers Chocoladewinkels gezocht!

Wij zoeken Franchisenemers voor nieuw te vestigen chocoladewinkels in Noord-Brabant.

Een Nederlands familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw ambachtelijke chocolade artikelen maakt. Het bedrijf voert een zeer breed assortiment in chocolade artikelen. De producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in eigen productie en staan bekend als topproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verkoop vindt plaats vanuit eigen winkels en vanuit franchisewinkels.

Gaat uw hart sneller slaan bij het werken met mensen en bij het werken met ambachtelijke producten? Bent u creatief, coöperatief positief, flexibel en oplossingsgericht ingesteld? U droomt van een eigen onderneming of u bent reeds ondernemer. U bent communicatief sterk en bent u een enthousiasmerende verkoper. Aan het werken met klanten stelt u de hoogste prioriteit. U beschikt over financiële middelen om de eigen inbreng, welke benodigd is om een externe financiering aan te trekken, te kunnen voldoen.

Investering in winkel, voorraad, werkkapitaal en éénmalige entree-fee. Aanschaf voorraad is afhankelijk van het seizoen.

De omzet van vergelijkbare winkels ligt tussen € 250.000 en € 350.000,-. De brutomarge bedraagt ca. 35%.

De Franchisegever biedt een bewezen en succesvol concept, een prima opleiding en persoonlijke begeleiding, gebaseerd op veel ervaring bij de franchisegever en de collega franchisenemers. Het marktpotentieel is groot en is er sprake van een goede ondernemersbeloning, vooropgesteld dat u bereid bent zelf actief en enthousiast mee te werken in de winkel.

Bent u enthousiast geworden? Deel dan mee in ons succes!

Ter overname bieden wij aan een goedlopende, trendy winkel met een groot en verrassend assortiment in dameskleding, sieraden, horloges en lifestyle artikelen. Men heeft vele verschillende gerenommeerde merken in huis. Naast tijdloze lifestyle producten worden er ook producten behorend bij het seizoen aangeboden.

De winkel is gevestigd op een A1 locatie in het winkelgebied van de oude binnenstad, hartje Maastricht.

De onderneming en haar rechtsvoorganger is reeds decennia lang actief en heeft geïnvesteerd in een uitgebreid, betrouwbaar netwerk van leveranciers en kent vele vaste cliënten.

De activiteiten vinden plaats vanuit een uiterst representatief en ruim winkelpand. Het pand is goed bereikbaar en voorzien van goede voorzieningen. Het pand wordt gehuurd, het huurcontract kan worden voortgezet.

Er is sprake van een jaarlijks omzetniveau van ca. € 350.000,- – € 500.000,-. De EBITDA bedraagt in de afgelopen jaren gemiddeld 6 – 11%.

De onderneming heeft geen vaste medewerkers in dienst. Men maakt gebruik van oproepkrachten.

Goed geoutilleerd en financieel zeer gezond bedrijf.

De ondernemer is, indien gewenst, bereid om de koper voor een nog nader te bepalen periode te blijven begeleiden.

Ervaring in de sector is een pré, evenals eigen middelen.

Gespecialiseerd in totaal-service autoschoonmaak en -conservering. De uitgebreide cliëntenkring bestaat voornamelijk uit auto (merk)dealerbedrijven, lease maatschappijen, gerenommeerde occasiondealers, wagenparkbeheerders en bedrijven. Minder dan 5% van de cliëntenkring bestaat uit  particulieren. De onderneming en haar rechtsvoorganger is reeds decennia lang actief en heeft geïnvesteerd in een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van opdrachtgevers en leveranciers.

De onderneming is gelegen op een bedrijventerrein nabij Amsterdam en Utrecht. De activiteiten vinden plaats vanuit een uiterst representatief en ruim bedrijfspand met receptie, werkplaats, magazijn en wasplaats. Het bedrijfspand is goed bereikbaar en voorzien van goede voorzieningen en eigen parkeergelegenheid. Het pand is eigendom van de ondernemer en wordt gehuurd door de BV.

Er is sprake van een groeiend omzetniveau van thans circa € 1.000.000.,-. De EBITDA bedraagt in de afgelopen jaren gemiddeld circa 14%.
De onderneming levert haar diensten voornamelijk aan bedrijven en instellingen.
De onderneming heeft een substantieel aantal medewerkers in dienst (>10).
Goed geoutilleerd en financieel zeer gezond bedrijf.

De ondernemer is, indien gewenst, bereid om de koper voor een nog nader te bepalen periode te blijven begeleiden.

Ervaring in de sector is een pré, evenals eigen middelen.

Producent en groothandel in stijlvol Italiaans Terrazzo, betonnen keuken- en interieurdelen, en maatwerk keukens.  De onderneming is bijna 20 jaar actief en heeft geïnvesteerd in een uitgebreid betrouwbaar netwerk van leveranciers alsmede zakelijke en particuliere afnemers.

Verkoop en productie vinden plaats vanuit een representatief, goed gelegen en ruim bedrijfspand met atelier, showroom, kantoorruimte en eigen parkeergelegenheid, dat van de verkoper gehuurd of overgenomen kan worden.

De onderneming is gelegen op een bedrijventerrein van een grotere stad in Zuid Nederland.

Er is sprake van een omzetniveau van ca. € 300k. De EBITDA lag de afgelopen jaren boven de benchmark in de branche.
De onderneming levert haar producten aan zowel particuliere als zakelijke klanten in Nederland, België en Duitsland. Er is sprake van een grote, groeiende, kring vaste afnemers.
Naast het ondernemersechtpaar zijn er thans 5 medewerker in dienst.
De onderneming is goed geoutilleerd en financieel zeer gezond.

De ondernemer is bereid, indien gewenst, om de koper voor een nog nader te bepalen periode  te blijven begeleiden.

Zowel interessant voor een gedreven MBI kandidaat als voor een strategische koper. Enige ervaring en/of affiniteit met de sector is een vereiste, evenals eigen middelen.

De voorkeur gaat uit naar een aandelentransactie.

 

TOP