Wie is Conatum Bedrijfsadvies?

Conatum Bedrijfsadvies is een bedrijfskundig adviesbureau, opgericht in 1999. Conatum wordt gevormd door deskundige, ondernemende en ervaren mensen. Zij hebben een financiële achtergrond en beschikken over veel management- en bestuurlijke ervaring. De omgeving waarin ondernemers acteren, verandert steeds sneller en wordt toenemend complexer. Op veel gebieden is er behoefte aan deskundige en ervaren ondersteuning. Conatum voegt waarde toe op deze gebieden.

Waar staat Conatum Bedrijfsadvies voor?

Wij zijn specialist in het begeleiden van bedrijfsovernames, in bedrijfswaardering, in het begeleiden bij financiële vraagstukken en in management begeleiding. Daarnaast zijn wij actief op vele daarmee samenhangende vakgebieden. Vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit zijn onze belangrijkste waarden. Deskundig, eerlijk en klantgericht, zo doen we zaken en zo willen we herkend worden. We hebben goede relaties met banken en financiers, en onderhouden actieve contacten met alle mogelijke financiële professionals. Wij werken bovendien nauw samen met externe adviseurs en deskundigen op specifieke vakgebieden. Aandacht voor onze klant staat voorop: met een hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk advies hoog in ons vaandel!

Bewezen kwaliteit

Conatum Bedrijfsadvies en haar adviseurs zijn gecertificeerd en/of aangesloten bij de volgende brancheverenigingen:

  • Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB);
  • Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Conatum was in 2006 mede-initiatiefnemer, -oprichter en daarna vele jaren bestuurder van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht.

Conatum ontving in 2010 de prestigieuze SRA-Overname Award. De kwaliteitsprijs voor de meest succesvolle, bestendige bedrijfsovername.

SPECIALISTEN

ONZE PARTNERS

Maurice Wijts

Sjef Theunissen

Roger Schmetz

Missie en Visie

Onze missie:

Samen de beste oplossingen vinden om ondernemers en hun ondernemingen te versterken!

Het is onze ambitie om op persoonlijke en professionele wijze waarde toe te voegen aan het realiseren van de ambities van ondernemingen. Wij zijn er voor ZZP, MKB, Grootbedrijf, Instellingen en Corporate Clients. Wij willen er aan bijdragen dat deze mensen en bedrijven hun eigen ideeën voor de toekomst kunnen realiseren.

Referenties:

Sinds onze oprichting begeleidden wij tientallen relaties per jaar naar tevredenheid. Wij brengen u graag en op discrete wijze in contact met onze referenties.

VOLG CONATUM BEDRIJFSADVIES B.V.
TOP