Wie is Conatum Bedrijfsadvies?

Conatum Bedrijfsadvies is een bedrijfskundig adviesbureau, opgericht in 1999. Wij zijn specialist in het begeleiden van bedrijfsovername, in bedrijfswaardering, in het begeleiden bij bedrijfsfinanciering, in het adviseren bij financiële vraagstukken en in management begeleiding. Daarnaast zijn wij actief op vele daarmee samenhangende vakgebieden. Conatum Bedrijfsadvies wordt gevormd door deskundige, ondernemende en ervaren mensen. Zij hebben een financiële achtergrond en beschikken over veel management- en bestuurlijke ervaring. De omgeving waarin ondernemers acteren, verandert steeds sneller en wordt toenemend complexer. Op veel gebieden is er behoefte aan deskundige en ervaren ondersteuning. Conatum voegt waarde toe op deze gebieden.

Waar staat Conatum Bedrijfsadvies voor?

De naam Conatum komt uit het Latijn en staat voor ondernemen. Een mooie metafoor voor wie wij zijn, voor wat we doen en waar we voor staan. Vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit zijn daarbij onze belangrijkste waarden. We hebben goede relaties met banken en financiers, en onderhouden actieve contacten met alle mogelijke financiële professionals. Bovendien werken we nauw samen met externe adviseurs en deskundigen op specifieke vakgebieden. Aandacht voor onze klant staat voorop: met een persoonlijk, eerlijk en onafhankelijk advies hoog in ons vaandel!

Missie en Visie

 

Samen de beste oplossingen vinden om ondernemers en hun ondernemingen te versterken!

Het is onze ambitie om op persoonlijke en professionele wijze waarde toe te voegen aan het realiseren van de ambities van ondernemingen. Wij zijn er voor ZZP, MKB, Grootbedrijf, Instellingen en Corporate Clients. Wij willen er aan bijdragen dat deze mensen en bedrijven hun eigen ideeën voor de toekomst kunnen realiseren.

ONZE MENSEN

Partners en Specialisten

Bij Conatum vinden wij mensen belangrijk. Maurice Wijts en Sjef Theunissen zijn de mensen achter Conatum Bedrijfsadvies. Ieder met een eigen achtergrond en expertise. Zij zijn uw partners in financiële raadgeving en staan u graag persoonlijk en professioneel terzijde. Op specifieke vakgebieden werken zij nauw samen met externe specialisten en deskundigen. Allemaal met het zelfde doel: samen de beste oplossingen vinden om u en uw onderneming te versterken!

Bewezen kwaliteit

Conatum Bedrijfsadvies en haar adviseurs zijn gecertificeerd en/of aangesloten bij de volgende brancheverenigingen:

  • Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB);
  • Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Conatum was in 2006 mede-initiatiefnemer, mede-oprichter en daarna vele jaren mede-bestuurder van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht.

Conatum ontving in 2010 de prestigieuze SRA-Overname Award. De kwaliteitsprijs voor de meest succesvolle, bestendige bedrijfsovername.

Referenties:

Sinds onze oprichting begeleiden wij jaarlijks tientallen relaties naar tevredenheid. Wij brengen u graag en op discrete wijze in contact met onze referenties.

VOLG CONATUM BEDRIJFSADVIES B.V.
TOP