Conatum begeleidt Vandaag Personeelsdiensten bij volgende stap en overname door TRIXXO

/ / Column & Nieuws

 – Sjef Theunissen RAB en Roger Schmetz – begeleidt Vandaag Personeelsdiensten bij haar volgende stap en de overname door TRIXXO Jobs.

Onlangs maakten zij het officieel. Vandaag Personeelsdiensten behoort tot de TRIXXO groep. Vandaag Personeelsdiensten is werkzaam in Nederlands-Limburg. TRIXXO Jobs nam eerder dit jaar met JAMwerktMainwork BV en Ruimbaan Uitzendbureau al drie andere Nederlandse uitzendbureaus over, opende zelf een aantal kantoren en beschikt nu over 13 vestigingen in Nederland.

Met deze nieuwe overname blijven we onze pijlen op Nederland richten. Jeroen Poesen, CEO TRIXXO Groep: “We bekijken telkens of er een match is met het DNA van de groep. Ook de mate van ambitie en ondernemerschap die aanwezig is bij de nieuwe partner is daarbij doorslaggevend. Bij Vandaag Personeelsdiensten vinden we alle kenmerken terug die we bij TRIXXO belangrijk vinden. Dan spreek ik ook over een warme, familiale sfeer en korte lijnen met alle stakeholders. Het is de ambitie van TRIXXO Jobs om een leidende rol in de uitzendbranche in deze regio op zich te nemen. Deze overname is een eerste stap in die richting. TRIXXO maakt zich samen met ‘Vandaag’ klaar voor morgen.”

Vandaag Personeelsdiensten werd ruim 11 jaar geleden opgericht door het kwartet Marielle WiertzPatricia BontenMaurice Hahnraths en Roger Hoenen. Het kantoor opereert vanuit Stadion De Geusselt in Maastricht. De activiteit is gericht op de brede arbeidsmarkt, met een focus op industrie, logistiek, klant contact center, administratie en techniek. De omzet bedraagt dit jaar 11 miljoen euro.
Volgens Maurice Hahnraths is de samenwerking met TRIXXO er gekomen om de continuïteit van het bedrijf te verzekeren en de mogelijkheden tot verbreding van de activiteiten te vergroten. “Het is duidelijk dat we op dezelfde golflengte zitten qua bedrijfscultuur en aanpak. We hebben het gevoel dat we bij TRIXXO onszelf kunnen blijven en onze identiteit behouden. We blijven als stichters nog betrokken in de zaak met een wisselwerking tussen Maastricht en Hoeselt. Samen willen we een toonaangevende rol spelen in de Euregio. We geloven dat in dit geval één plus één drie wordt.”

Voor Luc Jeurissen, eigenaar van TRIXXO, is de Euregionale aanwezigheid een belangrijke stap in de uitbouw van TRIXXO Jobs. “De overname van Vandaag Personeelsdiensten verstevigt onze positie in de regio en biedt ons kansen om op middellange termijn door te stoten richting Duitsland.”

Dank voor de prettige en constructieve samenwerking gedurende het proces. Wij wensen jullie heel veel succes samen!

https://lnkd.in/gzz8jFxB

https://lnkd.in/einjKJ3s