Een nieuwe werkgever voor personeel als belangrijkste doel bedrijfsoverdracht

/ / Column & Nieuws

Onlangs is Schildersbedrijf Lacroix VOF te Gulpen overgenomen door Mertens Schilderwerken B.V. uit Eijsden.

Schilder- en Spuitwerken Lacroix werd in 1996 opgericht als eenmanszaak door Ruud Lacroix en is later gewijzigd in een Vennootschap onder Firma.

Ondernemer Ruud Lacroix die al vele jaren ‘kleur’ brengt in Zuid-Limburg, had er een tijd geleden al voor gekozen zijn leven een andere invulling te gaan geven en was op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. Primaire doel was het vinden van een nieuwe werkgever waaraan Ruud zijn personeel met een gerust hart kon overdragen, omdat zij al jaren loyaal aan hem en aan zijn onderneming waren.

Er was veel interesse in een overname. De meest geschikte overnamekandidaat werd gevonden in Mertens Schilderwerken B.V. uit Eijsden. Van deze strategische overnamekandidaat wordt verwacht dat zij met eenzelfde bedrijfscultuur de bedrijfsactiviteiten op ongewijzigd succesvolle wijze zal voortzetten.

Conatum Bedrijfsadvies is er trots op dat zij deze transactie met succes heeft mogen begeleiden en feliciteert verkoper en koper met dit mooie resultaat.