Nog 12 nachtjes slapen…

/ / Column & Nieuws

De kersttijd is voor veel mensen traditioneel een drukke periode. Het lijkt er soms op dat na kerst de wereld ophoudt te bestaan. Dat er vóór die tijd nog snel heel veel zaken moeten worden geregeld en afgehandeld. Er wordt hard gewerkt aan het halen van de laatste deadlines van het jaar. Ons huis en vaak ook de werkplek worden in kerstsferen gebracht, er worden voorbereidingen getroffen voor een onvergetelijk kerstdiner en er worden natuurlijk talloze kerstinkopen gedaan om geliefden te verassen onder de kerstboom. Voor anderen is deze periode een tijd van bezinning met bijzondere aandacht voor een medemens, die het om verschillende redenen wellicht moeilijk heeft.

Veel ondernemers en medewerkers werken in deze periode vooral hard om de laatste ‘puntjes op de i te zetten’ en alle nog openstaande klantbeloften van dit jaar na te komen. Dat geldt ook voor ons. Na kerst houdt de wereld immers niet op te bestaan…

Met veel plezier hebben wij het afgelopen jaar weer klaargestaan en ons best gedaan voor al onze relaties.

Toch kijken wij vol verwachting stiekem alweer verder vooruit.  Vandaag, 20 december 2018, nog maar 12 nachtjes slapen. Of 11 nachtjes, voor wie oudejaarsnacht doorhaalt…

Wij hopen in 2019 onze twintigste verjaardag te mogen vieren!

In de afgelopen bijna 20 jaar hebben wij vele fantastische ondernemers, prachtige ondernemingen en gerenommeerde instellingen mogen begeleiden op het gebied van bedrijfsoverdracht, bedrijfswaardering, financiële vraagstukken en strategisch advies. We hebben mooie ervaringen opgedaan, successen gevierd, veel geleerd, ups en downs beleefd, vriendschappen gesloten en verbindingen gelegd.

In 2019 willen wij onze ervaringen zoveel mogelijk met u delen.

Wij verheugen ons erop om onze 20e verjaardag te gaan vieren, maar maken ons net als u nu eerst op voor de aanstaande kerstdagen.

Wij danken al onze relaties van harte voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar en wensen iedereen fijne kerstdagen, en alvast een gezond en succesvol 2019!