Roger Schmetz

Beschrijving

Als generalist beschik ik over zowel financiële als bestuurlijke expertise. Pragmatisch en bevlogen, met een bijzondere interesse in organisatieontwikkeling. Daarbij geloof ik in de kracht van samenwerken en verbinden.

Binnen Conatum richt ik mij voornamelijk op advisering op het gebied van bedrijfseconomische vraagstukken, bedrijfswaardering, bedrijfsovername en strategie. Daarnaast begeleid ik als interimmanager projecten van uiteenlopende aard.

Een deel van mijn loopbaan werkte ik als bankier. In diverse advies-, (interim) management- en directiefuncties. Later richtte ik mijn eigen organisatieadviesbureau op, waarin ik als interimmanager en adviseur voor het bedrijfsleven en de overheid opdrachten vervulde.

Ik ben lid van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) en Business Valuator (Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation).

“Werk is voor mij veel meer dan werk. Ik groeide op in een ondernemersfamilie. We woonden en leefden in het bedrijf van mijn familie. De vele mooie facetten van het ondernemerschap heb ik van dichtbij meegemaakt. De goede, maar ook de lastige tijden. Sinds ik me kan herinneren voel ik me betrokken, wil ik bijdragen en ondernemen. Bij Conatum hebben we niet alleen aandacht voor de onderneming, we hebben ook veel aandacht voor de mensen achter de onderneming. We maken ondernemerschap in veel verschillende vormen mee. Meestal van heel dichtbij. Tegelijkertijd is het onze taak om ondernemerschap te herkennen en bij te dragen aan het creëren van de juiste omstandigheden om stappen te zetten. Meemaken hoe een bedrijf een volgende stap maakt, geeft ontzettend veel voldoening.”

BIO / C.V.

Na mijn studie Bedrijfskunde en Managementwetenschappen volgde ik vele gerichte managementprogramma's en financiële opleidingen op specifieke vakgebieden, waaronder (Corporate) Banking & Finance, Business Valuation, Financial Planning en Governance.
Vanaf 1992 werkte ik in diverse management- en directiefuncties bij twee gerenommeerde banken. Vanaf 2009 heb ik geleidelijk mijn eigen organisatieadviespraktijk opgebouwd.

Roger Schmetz MBA,
partner

Telefoon: 046 - 439 80 38
Mobiel: 06 - 36 513 518
Email: r.schmetz@conatum.nl

TOP