Wie is Conatum Tassos Bedrijfsadvies?

Conatum Tassos Bedrijfsadvies is een bedrijfskundig adviesbureau, opgericht in 1999. Conatum Tassos Bedrijfsadvies wordt gevormd door een aantal deskundige, ondernemende en ervaren partners. Zij hebben een financiële achtergrond en beschikken bovendien over veel management- en bestuurlijke ervaring. De omgeving waarin ondernemers acteren verandert steeds sneller en wordt toenemend complexer. Op veel gebieden is er behoefte aan deskundige en ervaren ondersteuning. Conatum Tassos Bedrijfsadvies voegt waarde toe op al deze gebieden.

Waar staat Conatum Tassos Bedrijfsadvies voor?

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten, in bedrijfswaardering, in het begeleiden bij financiële vraagstukken en in management begeleiding. Daarnaast zijn wij actief op vele daarmee samenhangende vakgebieden. Vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit zijn onze belangrijkste waarden. Deskundig, eerlijk en klantgericht, zo doen we zaken en zo willen we herkend worden. We hebben goede relaties met banken en financiers, en onderhouden actieve contacten met alle mogelijke financiële professionals. Wij werken bovendien nauw samen met externe adviseurs en deskundigen op specifieke vakgebieden. Aandacht voor onze klant staat voorop: met een hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk advies hoog in ons vaandel!

Bewezen kwaliteit

Conatum Tassos Bedrijfsadvies en haar adviseurs zijn gecertificeerd en/of aangesloten bij de volgende brancheverenigingen:

  • Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB);
  • Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB);
  • Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs (OOA);
  • International Council of Management Consulting Institutes (ICMCI).

Conatum was in 2006 mede-initiatiefnemer, -oprichter en daarna vele jaren bestuurder van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht.

Conatum ontving in 2010 de prestigieuze SRA-Overname Award. De kwaliteitsprijs voor de meest succesvolle, bestendige bedrijfsovername.

SPECIALISTEN

ONZE PARTNERS

Maurice Wijts

Sjef Theunissen

Roger Schmetz

Referenties

Wij begeleidden sinds onze oprichting tientallen relaties per jaar naar tevredenheid. Wij brengen u graag en op discrete wijze in contact met onze referenties.

VOLG CONATUM TASSOS BEDRIJFSADVIES B.V.
TOP